+381 11 63 44440

Blog

22. септембра 2017.

Vreme kada treba pomoći sebi

Vreme kada treba pomoći sebi.

Svaka žena u datom momentu u životu oseti potrebu da još više radi na sebi. Ponekad je to samo neki loš period u životu, problemi, gojaznost, period nakon trudoće osetimo se nekako usamljene i nemoćne. Pravu snagu možemo dati jedino same sebi…Kako? Evo kako…

Kroz fizičku aktivnost i bavljenju samom sobom.

Saveti na netu i videologovi

Mama Fit Tim

Meni su mnogo koristili razni saveti na internetu, razgovori sa ljudima koji ti ulivaju dobru energiju poput Nataše Vukoje, koja svojim jedinstvenim videologovima Uz prvu jutarnju kafu čine da se osvrneš oko sebe i podigneš se sa osmehom tog dana i voljno kreneš u #UNoveRadneBobede.

Nataša Vukoje Wake Up Yoga

Nezaobilazno je ne pomenuti za drage trudnice kao i za porodilje sjajan program čiji je koncept osnovala naša draga  Aleksandra Vranešević Mamafit koji pomaže svojim sjajno ukomponovanim vežbama i dobrom energijom i druženjem da se trudnice i majke sa svojim bebama sinhronizuju, zabve i da budu zdrave.

Izađi napolje

Šetnja u šumi

Često kada smo opterećene i #NeznamoGdeJeLevo najlakše razbistriti glavu je šetnja…Misli teku svojim tokom i tako nam nabrže misli nađu svoju utoku. Meni često #ŠetnjaKrozŠumu pomogne da sebi razjasnim stvari i dobijem ideje za rešenje problema ili neku nove Kerefeke 😎.

Napiši sebi šta te muči.

Jednostavno koliko se nekada trudili da se odredimo kako ćemo i šta ćemo. Neki stručniji savetuju da najbolje pomaže #DaStavišNaPapir 😀.To sam jednom prilikom probala i zaista pomaže. Kada misli dobiju svoj fizički oblik poput rečenice ophodimo se prema njima na dugačiji način – vizuelno.

Prijatelji koje rado preporučujemo za ovakve stvari jesu vrhunski majstori u svom poslu..zapratite njihove stranice i verujte biće vam od koristi.

Budite dobri i iskreni prema sebi..vi ste sami sebi najbolji drug.

Blog - Kerefeke , ,
O kerefekeadmin

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.