Blog

26. marta 2017.

Šarene ženske tašne Kerefeke

Da li ste i vi ljubitelj manjih ženksih tašni

Stalno nas pitaju za manje tašne. Ovoga puta na zahtev ženskih pratioca uradjena je mala serija malih tašnica koje su praktične i za svaki dan fantastične. Domaći dizajn i domaća izrada nas klasifikuju da ponosno mo žemo reći da je ovo domaći proizvod. Postavljena od 5mm sunđera i platna za postave, zatvara se rajfešlusom i klvaitetnim klizačem. Dimenzija je dovoljno velika za novčanik, telefon, blokčić, ključeve, naočare, sve što vam je potrebno za predstojeće prolećne i letnje dane.

Gurtna je široka 3cm sa kvalitetnim karabinjerima na oba kraja koja možete da u svakom momentu skinete sa gajki sa starne tašne i samim tim dobijete neseser za putovanja, za četkicu za zube, dezodorans, maramice i ostale sitnice koje nosimo.

Gurtna može da se podešava pri čemu tašna može se prilagoditi nošenju na jedno rame ili se produžiti i biti tašna za nošenje preko celog tela #crossbodybag.

Sve dezene možemo ukombinovati uz vašu želju u setove sa marama i malim novčanicima. za to je potreban upit na info@kerefeke.com

 

Blog - Kerefeke
About kerefekeadmin

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.