Blog

8. oktobra 2018.

Keve znaju KAKO / Edukacija preduzetnica

Kako su Keve znaju kako pomogle mame preduzetnice?

Udruženje Keve znaju kako su pomoć Gradske inicijative i SmartStart prikupile donaciju, organizovale besplatnu edukaciju za onlajn prodaju i socijalne mreže za preduzetnice.

Udruženje Keve znaju kako su sa Gradskom Inicijativom i SmartStart/om dobile donaciju za edukaciju preduzetnica. Sa dobijenim sredstvima su organizovale besplatnu edukaciju za online prodaju i uspešno vođenje socijalnih mreža za 10. preduzetnica.

Izuzeno stručan Ivan Radović je svojim savetima i primerima govorio o copywritingu i njegovom značaju na digitalnim mrežama. Dosta korisnih saveta možeš pročitati na njihovom sajtu www.lakodoznanja.com

Keve znaju kako je udruženje mama preduzetnica koje imaju svoje male biznise i žele da umrežavanjem i kontaktima ostalih mama preduzetnica pomognu.

Prevazilaženje problema u samom pokretanju sopstvenog biznisa i za buduće preduzetnice je lakše kada imate otškrinuta varata ka plasiranju proizvoda na internet.

Za one koje se igraju idejom da započnu nešto svoje, ali nemaju dovoljno vremena i hrabrosti…biće još novih poduhvata i manifestacija pod okriljem ove male ali jako funkcionalne za ovo društvo organizacije Keve znaju kako pomažu preduzetnice.

Blog - Kerefeke , , , , ,
About Evin Pesic

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

SWITCH THE LANGUAGE
Korpa