Your cart is empty

Kerefeke i Tašne moćne neke

Kerefeke i Tašne moćne neke

Šta je bolje nego započeti radnu nedelju prkosom - modernom torbom u pravom raspoloženju? Donosimo vam savršenog saveznika za borbu protiv monotone svakodnevice - Kerefeke tašne!

U inat dosadi Bilo da volite urbani, klasični, poslovni stil - obožavaćete ove neobične torbe raznovrsnih boja i dezena. Kerefeke torbe su izvrsno rešenje da budete drugačiji i da unesete malu, ali upečatljivu promenu u vaš stil!
 
 
Ponesite maštu na poslovni sastanak
 
Šarene Ženske Tašne Kerefeke Hibiskus
Ove torbe su, kao i vi, veoma svestrane, pa ih možete nositi u kombinaciji sa običnom majicom, kratkom majicom, košuljom, sa letnjim čizmama, ili ih možete nositi u kombinaciji sa visokim potpeticama i otmenim blejzerom. Sasvim običan dan će učiniti posebnim, daće mu notu kreativnosti i pomoći vam da koračate samopouzdano!

Obojite svoj dan sa Kerefeke setom: marama, neseser i torba!
 


Svakom sezonom zavlada po koji komad sa kojim je nemoguće proći ulicom neprimećen. Tako će se i ovog leta na vašem trendovskom repertoaru zasigurno naći jedan takav – torba koja će od običnog dana napraviti Kerefeke! ;)

Must have za one koji neguju unikatni stil.

Šarene Ženske Tašne Kerefeke Dolina Jorgovana
 

Sa geometrijskim ili potpuno slobodnim šarama, manje ili veće, Kerefeke torbe će uskoro osvojiti i naše ulice, a vama ostaje da nas iznenadite high street verzijom našeg brenda!


ženske tašne u kombinaciji sa maramom

Torbe u kojima nosite dobro raspoloženje!

  • May 26, 2016
  • Evin Pešić
Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published