Your cart is empty

Nove Kerefeke

Najnovije Kerefeke

Ako smo i na trenutak možda pomislili da su se Kerefeke smirile, grdno i debelo smo se prevarili. Nova šarena i vesela iznenađenja samo pristižu, vredno se radi i stvara. Uostalom, i kakve bi to Kerefeke bile kad bi se tako lako dale skrasiti?

Princezazeza mangupman kerfeke Prvo su nas s početka jeseni obradovale helankama, tako živahnim i praktičnim, da nas izazivaju i mame da se uvučemo u vežbaonice, a potom i suknjama, u kojima se osećamo sigurno i samopouzdano i definitivno – bilo gde i među bilo kim, ne možemo, a da ostanemo neprimećene. Jer Kerefeke ne mogu nikoga da ostave ravnodušnim! Jer Kerefeke su za snažne žene, originalne muškarce i sve male princezezeze i male mangupmane. Hloween scull lobanja Kerfeke majice

Kerefeke nisu zaboravile ni Haloween, Noć Veštica, pa su i za tu priliku kreirale neobične i zabavne majice sa prelepim motivima lobanja, bundeva i sl. Sada su tu nove haljine, čuvena little black dress, ali ne obična mala crna haljina, već nova, originalna i jedinstvena sa svojim detaljima i šarama.

Crna haljina Kona Kerefeke Za one romantičnije, tu je i „Zimska Kraljica“ – sa svojim predivnim plavim i ljubičastim tonovima koji odaju počast zimi. Ono što je izdvaja jeste mogućnost da se nosi i kao haljina, i kao tunika, i kao bluza. Prava Kerefeka, zar ne? zimska kraljica frozen U susret zimi, Kerefeke su pripremile i fantastične zimske polo kape, za skijaše, za velike, ali i za one male. Kerefeke nam definitivno neće dopustiti da se smrznemo. Kvalitet kao ni dosad nije izostao. Fin pamuk, topla potkapa i dobro nam poznat dezen. Razlog više da se radujemo zimi!

Šarene vesele zimske kape Umetnica koja stoji iza priče o Kerefekama, Evin Pešić organizuje nagradni foto konkurs gde nas poziva da se opustimo, uživamo u životu i trenutku i cenimo ono što imamo. Izaziva nas da pokažemo i izvedemo svoje kerefeke. Nedavno je učestvovala i na Dragstoru i Oktobarskoj modi za poneti. centar za mame A ono što uskoro sledi je da se kreatorka predstavi na petom po redu Bazaru mama preduzetnica i pokaže svoj dizajn inspirisan njenim pozitivnim stavom u životu i njenom decom, jednom malom princezom i jednim malim mangupom. Mališani ne prestaju da izvode i nose Kerefeke. cipele ružice kerefeke

A kao vrhunac, u saradnji sa Svetlanom Pejin i kompanijom Curious Leather, nastale su nesvakidašnje cipelice od najfinije kože, sa veselim motivima ruža.

Dolaze nam praznici i smišljaju se neke nove Kerefeke, pa ćemo tako vrlo brzo imati još novosti i sitnica iz ovog zanimljivog ateljea / radionice.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published