Blog

13. juna 2016.

Kerefeke & Helanke tip top

Dovoljno ste svoje ali želite to i da pokažete? Ko to može da osmisli bolje od nas za vas. Kerefeka stil je prepoznatljiv po modernom i neobičnom dizajnu ali znate šta još? Izuzetan kvalitet naših stvari stavio nas je na prvo mesto. Započnite leto sa našim helankama u kojima ćete izgledati kao boginje, a još bitnije tako ćete se i osećati.
 

Likra je opet u modi zato vam preporučujem da probate helanke koje ćete prosto obožavati.

Bilo da žurite na jutarnje trčanje ili da želite da ostavite utisak na prvom sastanku ili želite da se prosto osećate savršeno Kerefeke helanke su pravi izbor za prve dane leta koji nam dolaze. Sigurni smo da ćete ako pretrčite 2 kilometara biti zaustavljeni najmanje 3 puta u razmaku od 7 minuta sa pitanjem: Gde mogu da nabavim te helanke koje tebi tako savršeno stoje?
 
 
Ponesite 300g radosti na trčanje!

Ove helanke su jednostavne za kombinovanje i jako lagane izrađene od 300g likre. Sve što treba da uradite jeste da ih volite a one će za uzvrat učiniti da izgledate sjajno.
 
Ulepšajte sebi dan novim dezenima!

Ovo je novi hit leta, a vi požurite i budite trendseteri i postavite pravila za ovu sezonu. Uz Kerefeke dobijate priliku da budete modna ikona u svakoj prilici.
 
Sport, Izlazak, Popodnevna šetnja ili klabing? U njima ste spremna za sve.

Sigurni smo da imate svoju omiljenu boju pa tako dozvolite da ona preovlada vašim helankama, izaberite neki od dezena i budite svoje u svakoj prilici i na svakom mestu. Još ste tu čitate tekst? Požurite po svoje helanke jer količine su ograničene!

Neka vaš dan oboje najlepše boje leta.
Blog - Kerefeke
About kerefekeadmin

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.