Blog

26. decembra 2015.

Kerefeke u Najludjoj noći


Toliko je povoda i prilika, proslava koje nam idu u susret, a koje zahtevaju da se izdvojimo iz mase i pokažemo u najboljem svetlu. Na ovim našim prostorima, možda i duplo više takvih prilika nego na nekim drugim. Nova godina, reprize, Božić, slave, Srpska pravoslavna Nova godina, itd. Kerefeke su tu za Vas da se pridruže slavlju i upotpune slavlje.

I sigurno već sada razmišljate, dvoumite se i upadate u dileme

Šta obući?
Stvar je vrlo jednostavna. Bar sa Kerefekama. Mi ne komplikujemo stvari. Štaviše, trudimo se da sve bude opušteno, šareno i veselo. I tu smo da Vam pomognemo da se snađete i da odaberete baš pravu stvar!

Ženski deo populacije obraća malo više pažnje na ove stvari, ali nema potrebe za brigom, jer ih nećemo izneveriti i razočarati.
Bilo koju odevnu kombinaciju možete da upotpunite i osvežite sa nekom Kerefeke stvarčicom.
uske suknje
Bilo da je to marama ili tunika ili bluza. Svaka Vaša stvarčica, takođe idealno ide uz neku od Kerefeke suknji ili mini suknji.

Naravno, spremili smo i Prêt-àporter. Ovaj francuski izraz u prevodu znači “odmah nosivo” (eng. Ready to wear). U sekundi se možete obući i spremiti sa nekom od naših haljina. To može biti nešto ludo i šareno – zaštitni Kerefeke znak, Geometrida – elegantna i moderna crveno-crna kombinacija ili Zimska kraljica – nežna ljubičasto plava haljina koja može da se nosi i kao tunika i kao bluza.

Svaki muškarac biće primećen ako se pojavi u nekoj Kerefeke majici ili kao detalj doda Kerefeke kaiš ili kravatu.
I Vaše mališane možete da udesite tip top, kao bombonice, sa bluzicama, majicama i suknjicama iz neke od kolekcija namenjenih najmlađima, kako onim za devojčice, tako i onima za dečake.
Pogledajte proizvode i kategorije, odaberite nešto i nećete se preći niti pokajati.
Tu smo da ulepšamo svaki lep dan i svako lepo veče, da Vam pomognemo da se istaknete i budete zapaženi i primećeni – jer se to sa Kerefekama uvek dešava.

Naravno, bićete zasuti pitanjima – šta Vam je to, gde ste to nabavili i sl. – preporučite nas, podelite radost s drugima iodgovorite sa Kerefeke! – uskoro će biti malo onih koji ne znaju ili nisu čuli za nas. A nama je to najlepši i najdraži poklon, ono što nas najviše raduje.

Vas da Kerefeke su tu za vam pomognu da zasijate u najsjaninoj noći i u svim drugima kada Vam je to potrebno!

„Mladost je kad vam dozvoljavaju da ostanete budni do ponoći za Novu godinu, starost je kad vas na to teraju. Optimista ostaje budan do ponoći da bi dočekao Novu godinu, a pesimista ostaje budan kako bi se uverio da je stara sigurno prošla.“Bill Vaughn
„Nova godina je još jedna šansa da ispravimo sve što smo zabrljali.“Oprah Winfrey
„Nova godina nije početak, a nije ni kraj, ona je nastavak ukoji ulazimo bogatiji za mnoga iskustva.“Hal Borland
Želimo Vam srećne praznike i vidimo se u Novoj 2016-oj!

 
 

 

Blog - Kerefeke , , , , , ,
About kerefekeadmin

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.