Blog

12. februara 2018.

LOVE IS IN THE AIR

Yep! Da! Naziv pesme koja je još 70-ih prošlog veka postala evergreen, ili kako mi to u novom milenijumu kažemo „viral“, zarazna i povrh svega, tako prepoznatljiva! Sinonim za ljubav. Ako ćemo se blesaviti i ludirati, odavno je postala #kerefeka Ozbiljno i for real

Upravo tako! Ljubav je u vazduhu, ljubav je svuda! Ostatak teksta znate ili ga možete domaštati. A februar je naročito romantičan mesec . I takođe – mačkasti mesec. Mrnjauuu! Pred nama je nezaobilazan i nezaboravan 14. februar, Dan zaljubljenih. Dan ljubavi, dan kada volimo svoje devojke, momke, žene, muževe, drugarice i Kerefeke… jer ljubav ne poznaje razlike, ne zna za granice… Iii…! Proslavljamo Svetog Valentina ili Svetog Trifuna!

Kažu: „Ljubav je slepa“. Možda, ali je i šarena, kreativna, stvaralačka,i donosi radost, veselje, smeh i sreću. Kao i Kerefeke koje su tu već nekoliko godina sa vama, da vas iznenade, obraduju i usreće. Ima li išta lepše od darivanja? Poklonom dajemo svoja osećanja i delić sebe. Poklonom pokazujemo svoju pažnju i nesebičnost. Poklon je simbol ljubavi.

Nakon božićnih i novogodišnjih praznika tokom kojih smo slavili srećne završetke, ili iza sebe ostavljali neke loše stvari , pravili planove i radovali se novim počecima i vratima koja se tek otvaraju ispred nas, nežni februar nas podseća koliko volimo i koliko smo voljeni, i pruža i otvara sve mogućnosti da se zaljubimo ili ponovo zaljubimo.

Kerefeke su odavno zaljubljene, zaljubite se i vi u njih! (Ako to dosad već niste.) Kerefeke imaju veliko SRCE, a najveći dar je onaj koji dolazi iz SRCA. I tu na scenu stupaju Kerefeke! Jer mi volimo! Mi radimo s ljubavlju. I u ljubavi. Za ljubav.

Hoćete da vam pomognemo? ZA NJU – tašna, marama, neseser ili jedan od idealnih i originalnih poklon setova. #BlueCubes #PerkyRose #ValleyOfLilacs #AfricanVibes NeverLimitYourself … ZA NJEGA – šolje s različitim motivima i motivacionim porukama, dekorativni jastuci, kape, majice… #ajvarlover #tesla #njegoš #sarmalover #yugoslavia … Ili – častite sebe, jer ko voli sebe, voli i druge, voli sve.

Srećan Dan Zaljubljenih! Jer…

Nije važno koliko radiš, već je važno koliko ljubavi unosiš u ono što radiš i koliko to daruješ drugima.” – Majka Tereza

Blog - Kerefeke
About kerefekeadmin

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Cart