Blog

13. januara 2018.

NOVI POČETAK I GODINA SREĆE

Ima li išta čarobnije i čudesnije od nove godine, bajkovitih zimskih praznika i magičnog novog početka? Ima! Kombinacija 2018 + januar + žena! Plus vaše i naše Kerefeke – u novom ruhu i s novim idejama! Čarolija, čudo, bajka i MAGIJA!
Prvi dan ove godine je bio ponedeljak, a poslednji će biti takođe ponedeljak. Nova godina, prvi mesec, početak nedelje… ne treba mnogo objašnjavati, jer lako je uvideti simboliku, ciklus…

A svi već znamo kako planiramo rezolucije, odluke i ciljeve. Ne moramo da se podsećamo onoga – od sledećeg dana, nedelje, meseca… itd. Zato ovog puta nema mesta za odlaganje, tj. svima nam poznatu reč koja je obeležila ovu deceniju, a svakako i početak ovog milenijuma – prokrastinaciju.

Žene uzimaju stvari u svoje ruke. Jake, hrabre, kreativne. Spremne da svoje ideje pretoče u stvarnost i počnu da kreiraju nešto NOVO, dobro, bolje.

Smeškajući se razmišljamo ili razgovaramo o samo našoj, svojoj, ličnoj #wishlist – ta daa! – lista želja. A da sve to bude i lakše i lepše, tu su Kerefeke notesi na linije. Neki bi rekli retro, a mi kažemo – klasika! (Da li uopšte pričati kako nijedan smartphone ili iPhone ne može da zameni staru, dobru, lepu beležnicu)? 1, 2, 3 – krećemo! Za stočićem omiljenog mesta u gradu, ali i kod kuće i na poslu, kujemo planove i rešavamo zadatke.– uz čaj, kafu s ratlukom ili kapućino iz Kerefeke šolje.

A da bismo se još bolje osećale u svojoj koži, pomaže nam sveža i nova, inspirativna Kerefeke kolekcija. A mi žene smo prve došle na red. Majice i bedževi s kojima jasno pokazujemo i branimo svoj stav.

Uspešne, uporne „svemoguće“… samostalne i odlučne… žene preduzetnice. Mi žene zmajevi i hobotnice… Kerefeke su osmislile zaštitni znak i poruku – #sucesslover, #zenazmaj, #zenahobotnica i #danijemenimene
Da nije meni mene, ništa od mene ne bi bilo 😉
Last but not least – za kraj, ali ništa manje važno: ženske majice sa porukom: #nedamnasebe. 21. vek jeste u duhu osnaživanja žena, ali i pored progresa, proces i dalje traje. Kupovinom artikala sa parolom Ne Dam Na Sebe pomažete i povezujete se sa MREŽOM ŽENA PROTIV NASILJA.

Srećna Nova godina i srećni praznici!
P.S. Svim horoskopskim znacima 2018. biće zanimljiva godina u ljubavnom smislu, a takođe će svima doneti i sreću.
Godina psa (kineska) će biti dobro vreme za velike promene stila života, poput promene mesta stanovanja i posla. Kinezi veruju da dolazak psa u kuću simbolizuje dolazak sreće, pa veruju i da će ova godina psa doneti puno toga dobrog.

Blog - Kerefeke
About kerefekeadmin

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.