Blog

23. decembra 2015.

Novogodišnji poklon za njega kapa i šolja

Novogodišnji poklon set za njega

Kako da obraduješ njega novogodišnjim poklonom?

Euforija pred kraj godine raste. Pretpraznično raspoloženje je u toku. Svi jurimo i žurimo tražeći idealne poklone za svoje drage osobe. Želimo da im damo nešto posebno, nešto slatko i drugačije, neku sitnicu koja če ih podsećati tokom cele godine i misliti na nas i našu zajedničku crtu bilo to partner, otac, sin, prjatelj – znamo samo da je jako teško naći neku stvar koja će ga obradovati. Kerefeke su smislie kombinacije kojima možeš rešiti dilemu šta kupiti kao poklon za njega.

Poklon za njega zimske kape

Zimske kape Kerefeke

Kerefeke su napravile kombinacije kapa, Snowfreek koja je namenjena ljubiteljima zimskih sportova. Jarke boje sa apstraktnim geometrijskim elmentima koje daju čari kojim ovaj dizajn izdvaja za njega nešto posebno i nešto extremno baš kao što to neki vole. Kape se prave u 4 dimenzije zajedno sa dečijim veličinama. Za njega je najbolje poručiti XL veličini.

Poklon za njega šolja

Idealan poklon za njega. Šolja Kerefeke.

Topla šolja čaja ili kafe će ga grejati i potkrepiti u zimskim danima. Neka mu dan započne vedro i pozitivno sa puno elana i snage neka krene u bolje dane. Poželi mu baš ono o čemu mašta i ono što bi za njega bilo najbolje :D, Uživajte zajedno svakog jutra ispijajući kafu-čaj iz šarenih šolja.

Poklon set idealan poklon za njega šolja i zimska kapa

Kombinuj. Upakuj. Obraduj! Šolja i kapa Kerefeke

Za novogodišnje iznenađenje napravili smo setove i snizili cene. Ukoliko kupiš kapu i šolju dobijaš za 1200rsd Setovi su osmišljeni tako da je isti dizajn na šolji i kapi.

 

Dizajn je atraktivan i neobičan, šaren pri čemu je poklon samim tim kompaktniji i daje bolji utisak samomg poklona.

Poklon za njega zimske kape za odvažne i snažne

Ukoliko idete na skijanje da li kod nas Kopaonik , Zlatibor, Staraplanina ili možda Austria ili pak Francuska, Italija / sigurno će biti zapažen! A mi to doboro znamo koliko to oni vole. Neka tvoj pokon bude zapamćen!

Poklon za njega šolja i kapa

http://kerefeke.rs/collections/kape

http://kerefeke.rs/collections/originalni-pokloni

Blog - Kerefeke ,
About kerefekeadmin

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Cart