Blog

1. decembra 2015.

Ti si moja Kerefeka!

Jesen stiže dunjo moja… Da. Jesen je za nas na severnoj hemisferi stigla tačno 23. septembra u 10:21h CET, po našem (Centralno Evropskom) vremenu. Leto se završilo (i gle! evo već 3 nedelje prođe, evo nas u oktobru), ali tu se ne završava i Kerefeke priča. Ona ima svoj nastavak i novu sezonu. Jer ste Vi to tražili!

A s jeseni rukavi postaju duži. Voila! I tu ima noviteta.

Možda su se mnogi od Vas uvukli u svoje domove, sakrili od oblaka i kiša, ali dizajnerka Evin Eva Pešić je maštovito osmislila nove krpice (sitnice koje život znače – ne zaboravite) u svom ateljeu i prijatno nas iznenadila ženskim pamučnim bluzama ili ako Vam je draže – duksevima, majicama sa dugim rukavima… Nije li to baš PRAVI razlog, a za nekog i izgovor da izađe i prošeta svoje nove Kerefeke?
I naravno, kao i uvek dosad, šarenilo i boje ne izostaju. Baš ona prava mera i doza veselog i radosnog da pobedi sivilo ili da se skladno uklopi sa bogatim koloritetom jeseni.

Kerefeke bluze su idealne za casual stil, savršeno se uklapaju s farmerkama, čizmama, ali takođe i s helankama, uskim suknjama, visokim potpeticama – šta god poželite, smislite ili šta god da Vam padne na pamet. Kvalitet materijala od kojih su izrađene je vrhunski. Jer Kerefeke se vraćaju uvek svežije, uvek bolje. Crne, ljubičaste, ljubičanstvene, geometrijske, s jabukama, ružama, kašikama i viljuškama, brojevima – svega toga ima. I oduševiće Vas!

Svaki komad je jedno malo umetničko delo.

Ova serija je samo jedna u nizu noviteta za kolekciju jesen/zima 2015/2016. Nove Kerefeke se smišljaju i upravo stvaraju. Zato nas redovno pratite na sajtu, Facebook-u, Twitter-u, Instagram-u i putem newsletter-a i budite i ostanite u trendu. Registrujte se, a vaše omiljene krpice i sitnice dodajte na wishlist-u.

Biti moderan ne znači biti žena / čovek koji fanatično prati modu, već koji ima stila i koji je originalan. A Kerefeke stil je uvek originalan.

“Ako već niste umetničko delo, onda barem nosite jedno na sebi”– (Oskar Vajld).

Blog - Kerefeke , , ,
About kerefekeadmin

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.