Blog

22. septembra 2017.

Vreme kada treba pomoći sebi

Vreme kada treba pomoći sebi.

Svaka žena u datom momentu u životu oseti potrebu da još više radi na sebi. Ponekad je to samo neki loš period u životu, problemi, gojaznost, period nakon trudoće osetimo se nekako usamljene i nemoćne. Pravu snagu možemo dati jedino same sebi…Kako? Evo kako…

Kroz fizičku aktivnost i bavljenju samom sobom.

Savetinanetuivideologovi

Mama Fit Tim

Meni su mnogo koristili razni saveti na internetu, razgovori sa ljudima koji ti ulivaju dobru energiju poput NatašeVukoje, koja svojim jedinstvenim videologovima Uzprvujutarnjukafu čine da se osvrneš oko sebe i podigneš se sa osmehom tog dana i voljno kreneš u #UNoveRadneBobede.

Nataša Vukoje Wake Up Yoga

Nezaobilazno je ne pomenuti za drage trudnice kao i za porodilje sjajan program čiji je koncept osnovala naša draga  Aleksandra Vranešević Mamafit koji pomaže svojim sjajno ukomponovanim vežbama i dobrom energijom i druženjem da se trudnice i majke sa svojim bebama sinhronizuju, zabve i da budu zdrave.

Izađinapolje

Šetnja u šumi

Često kada smo opterećene i #NeznamoGdeJeLevo najlakše razbistriti glavu je šetnja…Misli teku svojim tokom i tako nam nabrže misli nađu svoju utoku. Meni često #ŠetnjaKrozŠumu pomogne da sebi razjasnim stvari i dobijem ideje za rešenje problema ili neku nove Kerefeke ?.

Napiši sebi šta temuči.

Jednostavno koliko se nekada trudili da se odredimo kako ćemo i šta ćemo. Neki stručniji savetuju da najbolje pomaže #DaStavišNaPapir ?.To sam jednom prilikom probala i zaista pomaže. Kada misli dobiju svoj fizički oblik poput rečenice ophodimo se prema njima na dugačiji način – vizuelno.

Prijatelji koje rado preporučujemo za ovakve stvari jesu vrhunski majstori u svom poslu..zapratite njihove stranice i verujte biće vam od koristi.

Budite dobri i iskreni prema sebi..vi ste sami sebi najbolji drug.

Blog - Kerefeke , ,
About kerefekeadmin

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Cart