Blog

20. decembra 2015.

Da 2016. bude uspešna i šarena baš kao i 2015.

Sumo sumarum Kerefeke

Približava se kraj  2015. godine. Beše uzbudljiva i čarobna. Mnogo smo naučili i polako napravili najteže prve bebeće korake. Odvažili smo se na velike ciljeve i zadali sebi teške zadatke. U januaru smo uspostavili saradnju sa www.wannabemagazine.com gde smo krenuli na taj način udigitalne medije da širimo priču za novi brend Kerefeke.

 Digitalni kolazi Sveti bor i Plavusa

U februaru smo gostovali u Mikser House Dizajn market Sakura i KC grad Moda za poneti. Jako puno novih klijenata i korisnih saveta smo dobili. Pokupili pozitivne utiske i krenuli dalje.

U maju mesecu smo sklopili ugovor sa TOBeograd i pokrenuli saradnju sa njihovim informativnim centrom u njihovim maloprodajnim objektima. U junu učestvujemo na Mikser festival – u gde su prihvatili naše šarene haljine sa oduševljenjem i bolje nego što smo očekivali. U julu mesecu je potpisan ugovor sa prodavnicom Supermarket u Višnjićevoj ulici i već prve nedelje je odziv bio više nego odličan. Posebno stranic koji su naše bluze sa motivima srpskih obeležja i beogradskih ulica koji su oličenje kolaža koji se nalaze na njima, izuzetno veseli i sa izvesnom notom humora priča priču balkana i naših prostora.

Od septembra krećemo aktivno sa punim baterijama i pokrećemo liniju helanki koja su namenjena prvenstveno za one koji vole zdrav život. Napravljena je divna saradnja sa Wakeup Yoga  studio gde je vlasnik Nataša Vukoje koja nam je pomogla svojim radionicama i divnom harizmom kojom zrači na fotografijama koje je promovisala na svojim postovima u Kerefeke helankama.

Kerefeke fitness helanke

Same helanke po sebi su atraktivne a posebno su to iznele Aleksandra Vranešević i Ivana Milovanović Fit&Fun koje su svojim ambiciozna vežbama u Kerefeke helankama dobile novi nivo.  U oktobru radimo snimanje i ostvarujemo saradnju sa Ethnogym  i njihovim trenerima Petar Jovanović i Anjom u saradnji sa Dragutinom Stojmenovićem čije fotografije koristimo za izradu sajta.

U oktobru gostujemo na KC Grad Oktobarska moda za poneti i Mikser dizajn marketu gde dobijamo nove ideje i feedback od naših kupaca.

Veče sa Ivanom ivanovićem bend Ane štajdohar

U novembru je napravljena saradnja sa zanosnom pevačicom kao što je Ana Štajdohar koja je nosila Kerefeke modele u emisiji kod veče sa Ivanom Ivanovićem u dva navrata.

U novembru je otvoren konkurs za Moje Kerefeke i Kerefeke Kapa koja je imala dobar odziv. Pobednicima su uručene pokloni. Uspostavljamo saradnju sa sajtom www.lilihipsteri.rs  i www.centarzamame.rs zahvaljujući toj saradnji gostujemo na Bazaru mama preduzetnica. Gostujemo u Belom Dvoru na svečanoj dodeli Najžena 2015. gde dobijamo zahvalnicu za doprinos. Učestvujemo u projektu Antirape grupa  u borbi protiv nasilje nad ženama i dobijamo zahvalnicu za doprinos u radu.

 

U decembru učestvujemo na marketu Mikser dizajn Superheroji gde su naše šarene zimske kape debitovale i pokupile nove fanove.

Kanal 2 ruske državne televizije je napravio intervju sa Evin o dizajnu u našoj zemlji i ispričala na koji način mladi umetnici privredjuju i kroz šta sve prolaze kako bi stvorili novu sliku dizajna u Srbiji.

Politikin Bazar

Ostvarena je saradnja sa Politikinim Bazarom gde po prvi put Kerefeke izlaze u štampanim medijima. Urađen je intervju sa Evin Pešić idejnom kreatorkom Kerefeka koji će izaći u januarskom broju. U susret praznicima i našim fanovima, osmislili smo novogodišnje poklon setove sa maramama i neseserima. Srećni smo što imamo takve fanove koji nas podržavaju i daju nam snagu i zadatke da jače i kreativnije razmišljamo i radimo. Hvala svima na podršci i saradnji nadamo se da u sledećoj 2016. imaćemo nove avanture i priče za pričanje.

Blog - Kerefeke
About kerefekeadmin

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.