Blog

1. decembra 2015.

Kerefeke Dreams Jesenja Zima Kolekcija 2015/16

Jesenja kolekcija

Kerefeke: Brend koji je već osvojio srca!

Ako pratite trendove, sigurno ni Vas nije zaobišla manija Kerefeka. Ovaj krajnje originalan dizajn koji predstavlja spoj modernog i tradicionalnog predstavili smo Vam još proletos, ali priča se nije tu zaustavila. Umetnica i dizajnerka Evin Pešić, vredno je nastavila da radi u svom studiju, gonjena glađu za kreativnošću – i upravo iz te gladi, vedro i veselo stvaralaštvo je počelo da se širi, i širi se, širi… van Beograda, van Srbije, i dalje.

U kreativnoj radionici nastale su nove, šarene i maštovite ideje, nove Kerefeke, nova kolekcija – koja svojim bojama odiše energijom i radošću. Sada već prepoznatljive i upečatljive geometrijske figure krase neke nove predmete i proizvode. Svojoj prvobitnoj inspiraciji kreatorka je dodala i svoju ljubav prema sportu, zdravom načinu života, pozitivnom stavu i svakodnevnom casual stilu.

Sada osim da izvodite Kerefeke, možete i da ih izvedete i prošetate. Majice, helanke, uske suknje. Sve od visokokvalitetnog pamuka – interlok penje i poliestera-likre. Od jutarnjeg trčanja, preko popodneva u teretani, pa sve do kasno u noćni život – sve to možete opušteno s vašim novim omiljenim krpicama. I to sa stilom i moderno. Salsa, zumba, pilates, joga, park, kafić, noćni klub – Kerefeke mogu da se nose uvek i bilo gde.

Kerefeke su definitivno ono što će obeležiti ovu jesen u našem gradu i šire, a učiniće da svakako ne ostanete neprimećeni, jer retko ko će uspeti da im odoli. Ne sumnjamo da će Vam se noviteti svojom vedrinom  dopasti i da će se mnogima dopasti, a malobrojni su oni koji će ostati ravnodušni. Ako uopšte takvih i bude!

Nova kolekcija zrači radošću kojom ćete i Vi zaraziti svoju okolinu. Spektar kolorita je zaista impozantan i iako nestandardan, prilagodljiv je različitim prilikama i uslovima. Ali garantuje – osmeh i radost!

Evin u svom ateljeu zajedno sa kolegama vredno stvara takođe i haljine, marame, kravate, čarape, kaiševe, bedževe, stalke za nakit, suvenire i još mnoštvo drugih Kerefeka, sitnica koje život znače.

Započnite dan uz toplu kafu ili mirišljavi čaj iz prelepe Kerefeke šolje.

Za svakog ponešto, po nešto za sve.

I imajte na umu: ”Ako poštujete sva pravila, onda propuštate svu zabavu” – (Ketrin Hepbern).

Loving kerefeke

Loving Kerefeke

Blog - Kerefeke , , , , ,
About kerefekeadmin

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.